Bine ai venit pe Insula Iubirii – Sezonul 5 se apropie!

Insula Iubirii Sezonul 5

Pentru că sunt un fan al emisiunii Insula Iubirii, m-am gândit să fac acest site cu toate episoadele din Insula Iubirii online gratis, fără reclame pentru că scopul meu nu este să fac vreun ban cu acest site.

Așa că m-am chinuit puțin până am făcut rost de toate episoadele din Insula Iubirii. Episoadele sunt găzduite pe un singur server, și anume netu.tv – videohosting cu care cred că sunteți obișnuiți.

Momentan am publicat primul episod din fiecare sezon, am făcut categoriile, am optimizat totul prin spate încât să vă ofer cea mai bună experiență în vizionarea online gratuită a emisiunii de pe Antena 1.

Aș aprecia enorm dacă mi-ați lăsa și un comentariu mai jos (dacă tot ai citit tot textul) cu orice sfat sau părere aveți despre acest site www.insulaiubirii.info și dacă vă place și ați recomanda site-ul.

Iar întrebarea care stă pe buzele tuturor perioada aceasta este următoarea:

Când începe Sezonul 5 din Insula Iubirii?

Încă nu s-a anunțat o dată oficială, însă cu siguranță luna următoare, în Aprilie 2019 începe pe Antena 1 emisiunea Insula Iubirii Sezonul 5. Cel mai probabil de îndată ce se termină Asia Express Sezonul 2 o să înceapă și Insula Iubirii.

Până când se va anunța ceva oficial, rămâneți pe aici că or să fie multe chestie noi despre Insula Iubirii adăugate, vreau să creem o comunitate mică de fani ai acestei emisiuni și să discutăm despre fiecare episod nou din Sezonul 5. Ce părere aveți?

3 Comentarii

  1. Mult succes cu proiectul asta Thunder. Stii ca si mie imi place emisiunea asta si chiar era nevoie de un loc simplu cu toate episoadele din Insula, mai ales ca a prins atat de bine cu ultimele sezoane si cu siguranta si noul sezon o sa fie bun.

    PS: Chiar vreau sa revad toata seria, abia astept sa termini cu site-ul si cand n-am ce face ma mai uit la insula. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*